Zebrováním proti rojení!

29.01.2018 21:36
Přednáška Ivana Černého na téma „Zebrování" aneb „Ošetřováni včelstev, které nahrazuje rojení medným výnosem" dle metody Walta Wrighta bude ve středu 7. 2. 2018 od 16:00 hod jako obvykle u nás v Božkově. Přihlášky posílejte Katce, nebo na vcely-gabrety@seznam.cz.  
Po přednášce vyzkoušíme, jak se vylepšila listopadová medovina. 
Ivanovi přidáme na benzín. 
Přinesené občerstvení je vítáno.
Přednáška Ivana Černého na téma „Zebrování" aneb „Ošetřováni včelstev, které nahrazuje rojení medným výnosem" dle metody Walta Wrighta bude ve středu 7. 2. 2018 od 16:00 hod jako obvykle u nás v Božkově. Přihlášky posílejte Katce, nebo na vcely-gabrety@seznam.cz.  Po přednášce vyzkoušíme, jak se vylepšila listopadová medovina. Ivanovi přidáme na benzín. Přinesené občerstvení je vítáno.proti rojení!
Přednáška Ivana Černého na téma „Zebrování" aneb „Ošetřováni včelstev, které nahrazuje rojení medným výnosem" dle metody Walta Wrighta bude ve středu 7. 2. 2018 od 16:00 hod jako obvykle u nás v Božkově. Přihlášky posílejte Katce, nebo na vcely-gabrety@seznam.cz.  Po přednášce vyzkoušíme, jak se vylepšila listopadová medovina. Ivanovi přidáme na benzín. Přinesené občerstvení je vítáno.Zebrováním proti rojení!
Přednáška Ivana Černého na téma „Zebrování" aneb „Ošetřováni včelstev, které nahrazuje rojení medným výnosem" dle metody Walta Wrighta bude ve středu 7. 2. 2018 od 16:00 hod jako obvykle u nás v Božkově. Přihlášky posílejte Katce, nebo na vcely-gabrety@seznam.cz.  Po přednášce vyzkoušíme, jak se vylepšila listopadová medovina. Ivanovi přidáme na benzín. Přinesené občerstvení je vítáno.